childhood

Tjena! Har varit busy hela dagen. Därför dålig uppdatering! Bloggar mer senare.
btw, idag haffade jag bland annat detta snygga armband!

Bebis

Åh, vad glad jag blev när jag surfade in på Ebba Von Sydows blogg och fick reda på att hon är gravid. Tycker faktiskt om Ebba, hon har ändrat sig en hel del de senaste året, till det bätte enligt mig. Innan framstod hon som lite bitchig & överdriven, men nu verkar hon bara jordnära och  "go". Grattis Ebba!


LOOKS

Kom precis hem från en riktigt mysig kväll hos en kompis, satt mest och snackade och planerade helgen! Det är verkligen såå skönt med lov nu. Behövs verkligen!
Tänkte posta lite snygga otfits, som jag samlat på mig från mina favvobloggar.

Apple

Såg att Blondinbella köpt en macbook air! Sjukt snygga är dom. Kan verkligen rekommendera mac-datorerna, körde själv med PC fram tills för ungefär ett år sedan. Nu är jag och min Macbook Pro ett, och jag kommer nog alltid stå fast vid mac. Dom är verkligen skönare att jobba med. Visst, de är dyrare, men faktiskt värda sitt pris. "Once you go Mac, you never go back" stämmer faktiskt.

Stil

Här kommer lite outfits.. More to come soon.


ODD..

Rivstartade dagen med träning. Välbehövligt! Nu ska resten av dagen ägnas åt Halloween-mys. Tänkte baka och fixa pumpa!
Btw, igår när jag var inne i city var jag sjukt nära på att köpa denna myskofta från Odd Molly. Bestämde mig dock för att vänta, kostar ändå rätt mycket. Vad tycker ni?

bikini

Är inte Sofi Fahrman sjukt snygg på denna bilden? Åh, just nu vill jag bara dra iväg till något varmt place och sola mig riktigt brun!

This is how..

Så här kommer jag spendera min kväll. Kökortsplugg & en tur in i Elsas Värld. Imorrn tänkte jag lägga ut en drös med outfits, så kika in då. Ha en bra kväll!

shopping

Vart iväg hela dagen och shoppat. Blev mest lite småsaker. Bland annat detta armband från Jc!

RSS 2.0